tirsdag den 2. december 2008

Facebook hitter hos danskerne

I følge politiken.dk hitter Facebook i den grad hos danskerne. Vi er nu det folkefærd i verden, hvor næstflest har en profil på Facebook (i forhold til befolkningstallet) - kun overhalet af Canada. I Danmark har 30,1 % af befolkningen således en profil på Facebook.

Jeg er vild med Facebook, men er efterhånden blvet mere og mere bevidst om min færden der...
Hvordan og til hvad bruger du Facebook?

2 kommentarer:

Marie Fredborg sagde ...

Jeg er også blevet mere behersket i min brug af facebook, men den er stadig ret uundværlig for mig. Den har flere gange hjulpet mig med at finde "tabte" venner. Nu bruger jeg den mest til at se andres statusupdates, se billeder og lige skrive en lille, hurtig besked. Jeg ignorerer generelt invitationer til tant og fjas. Man bliver så gammel og kontrær:o)

Sussi sagde ...

Mon ikke det handler om, at man bliver nødt til at prioritere - og altså ikke om, at man er gammel og kontrær... Jeg bruger den stort set som dig - kan godt lide at føle, at jeg er en del af folks liv via deres statusopdateringer og gør af samme grund lidt ud af også selv at opdatere (relativt) ofte. Det bliver til en slags mikroblogging (et tema jeg vist forresten skal sætte mig lidt mere ind i...).